Fonts

Voor alle lettertypeliefhebbers onder ons, heb ik onlangs de beste ontdekking ooit gedaan. Een site waarbij je aan de hand van enkele simpele klikken, te weten komt hoe je favoriete lettertype heet.

grappig-ontwerper-fonts-begrip-cartoon_23-2147494170

De keuze van het juiste lettertype: het kan uuuren duuuren! Een leuke zoektocht, dat wel, die heel veel voldoening kan opbrengen wanneer je dan eindelijk het perfecte fonts hebt gevonden. Maar wat nu als je daar geen tijd voor hebt? Of geen zin, want je hebt al het ideale lettertype gevonden voor jouw project…Alleen weet je niet hoe het heet. Wel, daar heeft de site myfonts nu iets op gevonden.

Iedereen kan er gebruik van maken: jong of oud, professional of amateur. Gewoon een afbeelding uploaden, even nakijken of de juiste letters worden herkend en BAM: je krijgt niet één font, maar in de meeste gevallen een stuk of vijf. Kwestie dat je nog een keuze hebt en op zoek kan gaan naar alternatieven als stel (en dit komt helaas vaker voor dan je denkt, ik spreek uit ervaring) je favoriete font enkel een betalend font is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s