Spend it all

If you can…Bij de solden is dat niet altijd even evident. En wel om deze verschillende redenen.

'Aw,come on- we can't even afford 'from'.'

Ten eerste moet je plek vinden. Aangezien de stad Antwerpen een hel, maar dan ook echt een ware hél is om nog te geraken, is dat bij mij tegenwoordig al geen optie meer. Bussen rijden er niet, trams zijn onregelmatig, dan regent het nog eens en loopt alles in de soep. Nee, even rustig shoppen in Antwerpen is niet meer wat het is geweest. En met de auto komen is al helemaal geen optie meer. Dus trekken we naar Wijnegem Shopping Center! Of toch als je een vroege vogel bent. Anders heb je geen parkeerplek meer, tenzij je zin hebt om een halfuur rond te rijden.

Heb je een plan? Ja, noem me maar de planningskoningin, maar je zal me tijdens de solden nog dankbaar zijn. Een budget en een lijstje met essentials opstellen kan geen kwaad. Je zou de eerste niet zijn die met enkel rommel terug komt, just because you can. Weet wat je koopt! Ondanks de lange wachtrijen is passen toch nog noodzakelijk. Want het geld groeit niet op je rug (tenzij dat wel zo is, dan mag je mij altijd bellen en kom ik wel even helpen om het bij te trimmen). Zelfs een item van 5 euro is en blijft 5 euro dat je evengoed aan iets anders had kunnen spenderen. Het begin van je droomreis? Een avondje uit? Een zak chips in de cinema? Noem maar op, vijf euro komt altijd van pas. En het uitgeven aan een T-shirt die je nooit gaat dragen, is gewoon geldverspilling, solden of geen solden.

Je moet dus ook iets vinden wat het waard is om te kopen. Niet altijd gemakkelijk, want dankzij de koppelverkoop is meestal al het goede al weg. Tenzij je een XXS bent of een XXL. Indeed, niet veel mensen dus. Koop desnoods de goede items op voorhand in de koppelverkoop. Minder korting maar wel leuke spullen wegen nog steeds harder op dan wachten in de hoop dat je twee euro extra kan besparen, maar van een kale rit thuiskomt omdat je gewoon geen solden vindt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s